Tiger Ranch

Tiger Ranch

Kalasa, India - Bhagirathi Estate, Kaimara Post
INR 1,600 per nacht
INR 1,600 per nacht

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Genesteld in het Baba Budan heuvels, Chikmagalur is een rustige, serene stad vol mooie verrassingen. Heuvels, valleien, beken en sneeuw-witte koffie b

Chikmagalur is gelegen in het zuidwestelijke deel van Karnataka. Gesneden tegen een bergachtige doek deze prachtige malnad wijk zit vol verrassingen ... hoge pieken ... heerlijke Dales ... Racing rivieren ... sprankelende beekjes ... betoverende watervallen ... en de steunbalken berglucht - een balsem om het werk-moe. Klim hoog boven de wereld waar de bergen lijken te raken de hemel. Vergapen aan de ongerepte schoonheid van de sneeuw-witte koffie bloesems.

Toe te voegen avontuur om dit heuvelachtige wijk betovering heeft een aantal spannende trekking routes in het westelijke Chickmagalur wijk, de belangrijkste commerciële teelt is koffie. Andere commerciële gewassen Peper, Cashewnoten, enz.. mullain Giri, de hoogste piek in Karnataka (te weten 6. 317 meter hoog vanaf zeeniveau) ligt op 12 kilometer van Chickmagalur. Aantal rivieren is afkomstig uit de heuvels van Chickmagalur wijk en de stroom in alle seizoenen. Rivieren, zoals Bhadra, Tunga, Hemavathi, Netravathi & Vedavathi. Verschillende mineralen worden gevonden in de wijk, zoals ijzer, magnetiet, graniet, enz., is de belangrijkste ijzererts bedrijf in Azië gelegen op Kudremukha in Mudigere erfgerechtigd van Chickmagalur wijk is bezaaid met vele heilige plekken en is gevuld met legenden in verband met verhalen uit de grote epen , de Ramayana en de Mahabharata. Recht uit de oudheid de talrijke 'agraharas "zijn levendige centra van educatieve en culturele bezigheden. Dateert uit de vroege eeuwen van onze jaartelling zijn talloze opschriften, die een levendige foto's van de opkomst en ondergang van rijken in de staat te geven.

Elke toerisme is bedoeld om een vlucht uit de monotonie van het dagelijks leven en commerciële leven. Dat is het punt dat ontspant en verjongt onze geest, dat is de ziel van reizen en toerisme.

Gelegen in de koningin van de bergen - de mooie, kleine en schone stad van Chickmagalur, bieden wij u de toegang tot deze etnische en niet-commerciële toerisme.

De ruimte
  • Eigendom type: Genesteld in het Baba Budan heuvels, Chikmagalur is een rustige, serene stad vol mooie verrassingen. Heuvels, valleien, beken en sneeuw-witte koffie b
  • Genesteld in het baba budan heuvels, chikmagalur is een rustige, serene stad vol mooie verrassingen. heuvels, valleien, beken en sneeuw-witte koffie b kamers / eenheden: 3
  • Bouwjaar: 1980
  • Gerenoveerd: 1984
Genesteld in het baba budan heuvels, chikmagalur is een rustige, serene stad vol mooie verrassingen. heuvels, valleien, beken en sneeuw-witte koffie b accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: INR 1,600 (Indian Rupee)

Dubbele
  • Inchecken na: 7:00am
  • Bekijk het eerder: 6:30am

Genesteld in het baba budan heuvels, chikmagalur is een rustige, serene stad vol mooie verrassingen. heuvels, valleien, beken en sneeuw-witte koffie b voorzieningen

Genesteld in het Baba Budan heuvels, Chikmagalur is een rustige, serene stad vol mooie verrassingen. Heuvels, valleien, beken en sneeuw-witte koffie bloesems. Ligt 251 km van Bangalore, Chikmagalur is een trekker's delight, met zijn ruige bergpaden.

Op de National Highway NH 47 tussen Bangalore en Mangalore, neem een afwijking bij Hassan. Van Hassan, Chikmagalur is slechts 55km afstand.

Chikmagalur is verbonden met andere steden, zoals Koppa, Sringeri, Kadur & Birur de weg National Highway NH-206 (Bangalore naar Honnavar) raakt de steden Kadur, Birur en Tarikere. Chikmagalur stad beschikt niet over een station. Het dichtst railheads zijn op Birur, Kadur en Tarikere.

Chikmagalur district niet over een luchthaven. Luchthavens in Mangalore, Bangalore en Hubli kan worden gebruikt als alternatief. Er zijn plannen om een luchthaven in de buurt Marle dorp te ontwikkelen ongeveer 10 km van de stad.

Bhadra Wildlife Sanctuary (Muthodi)
38 km ten noordwesten, dit heiligdom is een must-see voor liefhebbers van wilde dieren. Gaur, Chital, Sambar, olifanten en tijgers zijn enkele van de dieren in het wild gevonden hier.

  ------------------------------------------------- ------------------------------

Kemmanagundi
55 km ten noorden van Chikmagalur, dit is een prachtige heuvel station, gelegen aan de Baba Budan bereik op een hoogte van 1. 434 m. 8 km van Kemmanagundi zijn de Hebbe Falls, waar het water naar beneden stroomt vanaf een hoogte van 168 m in twee fasen. De Kalhatti Falls zijn 10 km van Kemmanagundi. De watervallen hier beneden een hoogte van 122 m. Er is ook een lokale tempel hier, gebouwd in een kloof tussen de rotsen.

  ------------------------------------------------- ------------------------------

Kudremukh
95 km ten zuidwesten van Chikmagalur is de afgelegen heuvel station van Kudremukh. Ligt 1894 m boven de zeespiegel, de Kudremukh heuvels kijken uit op de Arabische Zee en zijn geketend aan elkaar met diepe dalen en steile afgronden. Er is een rijke flora en fauna hier, te wachten om ontdekt te worden. Grotten vragen om verkend te worden. Ruïnes en sporen van oude beschavingen nodigen een studie. Prachtige, ongerepte plekken om te kamperen. Kan een trekker weerstaan Kudremukh? Deze plek is ook rijk aan ijzer-ertsafzettingen.

  ------------------------------------------------- ------------------------------

De Annapoorneshwari tempel in Horanadu is een beroemde, en ligt op de route van de meeste mensen die een bezoek Mangalore of Sringeri. Horanadu is ongeveer 2 uur rijden van Sringeri, en is een zeer mooie tempel. Het idool van Annapoorneshwari is levensgroot, en bedekt met goud van kop tot teen. Dit is nogal een oude tempel, en wordt beschouwd als de Kula devathai, of het huishouden godheid van veel mensen die woonachtig zijn in Chickmanglur District.

  ------------------------------------------------- ------------------------------

Sringeri (90 km)
Beschouwd als een van de meest heilige hindoeïstische bedevaarten in Zuid-India, Sringeri was de verblijfplaats van Shankaracharya, de grote 9e eeuw filosoof en sociaal hervormer. De prachtig gebeeldhouwde Vidyashankara tempel met uitzicht op de rivier Tunga, huizen de Vidyatirtha-linga en is een synthese van Dravidische en Hoysala tempel architectuur.

  ------------------------------------------------- ------------------------------

Inam Dattatreya Peetha (30 km)
Het INAM Dattatreya Peetha, genesteld in de Baba Budangiri heuvels, is een vereerd heiligdom voor zowel hindoes en moslims. Een lateriet grot hier is geloofd te hebben beschut, op verschillende tijdstippen, zowel Guru Dattatreya en de islamitische heilige Hazrat Dada Hayath Mir Khalandar, naar India gestuurd door de Profeet Mohammed. Moslims vieren Urs op de site drie dagen per jaar in de maand Rabi-ul-Avval, de derde maand van de islamitische kalender, terwijl hindoe toegewijden observeren Dattatreya Jayanti elk jaar tijdens Kartik Poornima vieringen.

All inclusive plan Ontbijt draadloos internet (tegen betaling) Vergaderings faciliteiten Open 24 Uur Pool (outdoor / verwarmd) Room service Kluis Sport / activiteiten Taxi service Rondleiding / sightseeing bijstand Spanning converters

Voorzieningen op de kamer

Wekkerradio Kitchenettes Eigen badkamer Koelkast Douches zonder bad Televisie


Buurt

Saklehspur, Hassan, Coorg


Beleid
Prijs details

INR 1,600 - 1,650 per nacht (Indian Rupee)

Kredietkaarten: Niet geaccepteerd op locatie

Plaats - Genesteld in het Baba Budan heuvels, Chikmagalur is een rustige, serene stad vol mooie verrassingen. Heuvels, valleien, beken en sneeuw-witte koffie b

Bhagirathi Estate, Kaimara Post
Kalasa
Karnātaka (State of Karnātaka)
India  577102

Hoe daar te komen

Bangalore, Hassan, Chikamagalur, Kairmara, tigerranch thuis te blijven

Pick-and-drop-faciliteiten is verkrijgbaar vanaf Chikmagalur gemeente en die in rekening worden gebracht nominale

Dichtstbijzijnde luchthaven: Bangalore 230 km