INR 1,590 po noći
INR 1,590 po noći
Hotel Swisston Palace, New Delhi, India

Hotel Swisston Palace

New Delhi, India - 17a/ 18 Wea Ajmal Khan Road , Karol Bagh
4.8   

5 Ukupne recenzije

 • Izuzetno čiste sobe
 • Najbolja cijena
 • Izuzetno sigurno okruženje
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

Hotel Swisston Palace is “3 Star” hotel is located in the heart of the Delhi ... Hotel Swisston Palace is “3 Star” hotel is located in the heart of the Central Market of Karol Bagh. It has 25 luxurious furnished rooms; Room was clean and decent value. I would like to recommend it to my friends and relatives! Thanks to Hotel ...

Opis - Hotel

Mi smo vodeće ime u pružanju usluga smještaja u našim poslovnim putnicima i drugima. Niz usluga se odnose na hotele, recepcija, lobi, swisston odijela, izvršni soba, deluxe soba i drugih. Sve usluge su isplative i osigurati gotovo udobnost našim gostima. Naše sobe su opremljene sa dobre kvalitete namještaja, kao što su krevet, stol, ormar i ostale potrebne stvari. Mi osigurati svakoj prostoriji ostaje čist i na redovnoj osnovi, Posteljina se mijenja. Iz našeg kraja, mi osiguravamo za siguran i udoban stay. Hotel Swisston proračuna hotel Palace je u Delhiju, koji je u ovoj profesiji od posljednjih 15 godina, budući da je raznolik u području Hospitality Industry.

To Delhi hotel, Govt. Odobreni Guest House, nudi sve sadržaje ste u potrazi za vrijeme boravka u hotelu. U hotel smo stvorili prijateljski, topli i neformalna atmosfera koja nas čini razliku od drugih koje djeluju u našoj sferi. Dođite i uživati luksuzni doživljaj!

Ovaj hotel pruža Jeftini smještaj u Delhi sa najboljim usluga unutar Vašeg proračuna. Karakterističan fe ature našeg hotela je visoki standard i kvaliteta smještaja ugostiteljstvo za potrebe klijenata u razumnim cijenama. Mi pružamo najbolje usluge na putovanju i poslovnoj zajednici, kako indijski i vanjskih. U hotelu se kao idealno mjesto sa stajališta poslovnih ljudi i turista.

Hotel Palace Swisston je strateški smještena dodati udobnost i pogodnost za vaš boravak. Ona se nalazi u srcu grada, Karol Bagh koji je jedan od najvećih komercijalnih koncentratora Azije, u smislu kupovine i trgovanja.

Pomoć orijentirano upravljanje, nudimo našim klijentima za 24 * 7. Među našim suigrači, imamo jaslice, recepcioneri i ostale gostoljubivost osoblja. Cijeli osoblje je na uljudan i načina ponašanja. Mi osiguravamo našim upravljanje biće pouzdan i odan na svim frontovima. Suigrače osigurati da na svim razinama, mi nikada ne dajete priliku žaliti za naše goste. Do vremena gostima ostati s nama, dajemo najbolje pucao u službi.

 • Hotel Swisston Palace, New Delhi, India, India hoteli i hosteli
 • Hotel Swisston Palace, New Delhi, India, Najboljih gradova koji će ove godine posjetiti hotele u New Delhi
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hotel
 • Hotel sobe / jedinice: 25
 • Godina izgradnje: 1993
 • Renovirana: 2009
 • Javna klasifikacija: 3
Hotel smještaj

Najniža dostupna cijena: INR 1,590 (Indian Rupee)

Dvokrevetna Standard Super Deluxe soba Dvojna
 • Prijavite se nakon: noon
 • Pogledajte prije: noon

Hotel sadržaji

24-hr front desk Aerodrom kurva Doručak (uz nadoplatu) Rent a car Mjenjačnica Portir / nosač Praona / sobar usluga medicinska pomoć na temelju poziva Zabranjeno pušenje Open 24 Hours Parkiranje (besplatno) Room service Taxi služba Izlet / razgled pomoć

Sadržaji u sobama

/ C climate control Elektronski ključ Fax usluge Non-smoking rooms Privatna kupaonica Hladnjak Telefon Televizija TV (kabelska / satelitska) Wake-up poziva A / C soba TV u boji u svim sobama telefon 24 sati. room service Doktor na poziv Attached kupelj s tekućom toplom i hladnom vodom Laundry services generator objektu Hladnjak Lift sustav.


Susjedstvo

Hotel Palace Swisston je strateški smještena dodati udobnost i pogodnost za vaš boravak. Ona se nalazi u srcu grada, Karol Bagh koji je jedan od najvećih komercijalnih koncentratora Azije, u smislu kupovine i trgovanja.

Točke interesa
 • Karol Bagh Metro Station hoda

Politika
Detalji o cijeni

INR 1,590 po noći (Indian Rupee)

1890,2090

Porezi: 10.00%
Ovdje prikazane cijene su bez poreza. Porez će biti dodan na vašu posljednju uplatu.

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCardAmerican Express

Dostupni popusti

Ne

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Ako Soba Otkazivanje no.Refunds za predujam

Mjesto - Hotel

17a/ 18 Wea Ajmal Khan Road , Karol Bagh
New Delhi
Delhi (Union Territory of Delhi)
India  110005

Širina: 28.64855, Dužina: 77.19075

Kako doći tamo

Hotel Palace Swisston je strateški smještena dodati udobnost i pogodnost za vaš boravak. Ona se nalazi u srcu grada, Karol Bagh koji je jedan od najvećih komercijalnih koncentratora Azije, u smislu kupovine i trgovanja.

Nedaleko Metro Željeznički kolodvor

Najbliža zračna luka: 13 km International Airport